GOVOR MRŽNJE IZ CRNE GORE: Srbi nazvani NACI-FAŠISTIMA! Milogorcima se priviđaju VELIKOSRPSKI projekti!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

26.08.2020

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Socijaldemokratska partija Crne Gore saopštila je danas da je bila i ostala na tragu antifašizma, zalažući se za građansku, multietničku i višenacionalnu, slobodnu i demokratsku Crnu Goru i da će ostati protivnik, kako tvrdi, "velikosrpskog, velikodržavnog" projekta koji ponovo preti Crnoj Gori.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Litije u Crnoj Gori (Arhiva)

- Četnički projekat i njegova klero-nacionalistička ideologija i politika i ovovremeni njeni eksponenti prete Crnoj Gori. Ta ideologija, koja je u suštini naci-fašistička je istorijski poražena i koliko god bila živahna danas u Crnoj Gori opet će izgubiti - naveo je član predsedništva SDP Novak Adžić.

On kaže da taj, kako navodi "velikodržavni velikosrpski projekat", preti najviše populizmom, preneo je portal CdM iz Podgorice.

 

 

 


Adžić je pozvao građane dosledne "nezavisnoj, evropskoj i NATO državi Crnoj Gori", da slobodno i suvereno zaokruže na glasačkom listiću tu partiju.

Parlamentarni izbori u Crnoj Gori održavaju se u nedelju, 30. avgusta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading