(FOTO) "KOLJAČI, ČETNICI, UBICE" Srbina na letovanju u Hrvatskoj dočekala brutalna poruka puna mržnje!

Autor: Republika

Svet

20.08.2020

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Koljači, ubice, propada vam velika Srbija. Pobili ste 200 hiljada ljudi, s Balkana je otišlo 1,5 miliona. Sve ste uništili, birate i dalje četnike na vlast i dolazite u "ustašku" državu", deo je poruke pune mržnje i uvreda koju je jedan gost iz Srbije zatekao nakon povratka sa porečke plaže na svom uništenom automobilu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Turista iz Srbije se zaprepastio kada je shvatio da mu je automobil skroz izgreban nekim tupim predmetom, a ispod brisača su ga dočekale dve neprijatne poruke.

- Koljači, četnici, ubice, propada vam velika Srbija. Pobili ste 200 hiljada ljudi, s Balkana je otišlo 1,5 miliona. Sve ste uništili, birate i dalje četnike na vlast i dolazite u ‘ustašku’ državu. Treba vam zabraniti idućih 500 godina dolazak u Hrvatsku. Suočite se s istinom i kao Nemačka platite odštetu. Najgori narod u Europi. Mediji su vam katastrofa. Ono malo njih koji žele da kažu istinu mora da čuva policija. Propala velika Srbija, a oni i dalje žive u virtuelnom svetu - stoji u jednoj od poruka.

Muškarac koji je doživeo neprijatnost je sve prijavio Turističkoj zajednici u Poreču u mejlu u kojem piše kako ne očekuje nikakvu pomoć, ali ne želi da prećuti to što mu se dogodilo na plaži istoga grada.

Uz to napominje kako je  automobil ostavio na mestu gde je i predviđeno parkiranje, pa ističe kako je i prošle godine bio na letovanju u Poreču i da je svima hvalio ovu destinaciju... Međutim to za ubuduće, lako je pretpostaviti, neće biti slučaj...

Fotografiju poruke možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vesna

20.08.2020 15:46

Pa vi i dalje punite njihov budzet i njihov PIO fond letujuci kod njih i kupujuci njihove proivode. Oni vas za vase pare vredjaju a jedini su uvek imali san o velikoj Hrvatskoj o Hrvatskoj do Zemuna i da BiH budeo deo njihove drzave kao sto su bile granice austrougarske. Hrvatska je uz Albaniju naj agresivnija drzava koja zel da se siri na stetu drugih a sve to pokriva lazima o toboz velikosrpskoj agresiji.

haha

20.08.2020 16:34

haha pa ovo je pre uradio srdjan dragojevic, nego neki hrvat... ovako razmislja svaka susa iz gradjanske srbije...