S-MILO-VALI SE: Crnogorci pružaju ruku Srbima, OVAJ POTEZ to dokazuje

Autor: Tanjug, Republika

Svet

14.08.2020

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorska aviokompanija Montenegro airlines od 19. avgusta obnavlja avio-liniju sa Srbijom, saopšteno je danas iz te kompanije nakon što je ranije danas objavljeno da od sutra Crna Gorica otvara granice za građane Srbije.

RepublikaFoto: youtube.com/ Nemanja 00
Milo Đukanović

Njihovi avioni leteće dva puta dnevno na linijama iz Beograda ka Podgorici i Tivtu, uz izuzetno povoljne cene.

- Uzimajući u obzir izražene potrebe kretanja i interesovanje potencijalnih putnika, a ipak vodeći računa da smo svi na zadatku ublažavanja posledica pandemije za naše građane, MA će obezbediti izuzetno povoljne cene karata koje idu od 109 do 119 evra - sa svim taksama i to u raspoloživosti koja će minimum biti dve trećine avio-sedišta - navodi se u saopštenju.

 

 

 


Dodaju da ovim MA dokazuje da je doprinos obnovi kretanja i turističkih boravaka u Crnoj Gori prioritetniji zadatak od linijskog profita, koji kompanija, moguće, može da ostvari na kratak rok.

 

 

RepublikaFoto: youtube.com/A6AviationProduction
Avion Montenegro Erlajns



Napominju da će, kao i do sada, poštovanjem svih protokola zaštite Svetske zdravstvene organizacije propisanih u vazduhoplovstvu, dati kontinuiran doprinos zaštiti zdravlja putnika i stanovništva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vaso

15.08.2020 11:15

Kasno Marko na granicu stiže.

Odgovori 11 0
Deda

19.08.2020 18:58

Kasno Milo rampu podigao.

Odgovori 10 0
Srba

20.08.2020 11:35

Završeni godišnji odmori.