SUZBIJANJE TRGOVINE DROGOM: U Trebinju u toku policijska akcija "TRAG", uhapšene dve osobe!

Autor: srpskainfo.com, Republika

Svet

03.08.2020

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na području Trebinja u toku je policijska akcija "Trag", a realizuje se u saradnji sa više organizacionih jedinica MUP RS.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Foto: Ilustracija

Kako saznaje Srpskainfo akcija je usmerena na suzbijanje trgovine drogama. Na prilazima gradu od jutros je pojačana kontrola policije.

Kako prenose agencije, uhapšene su dve osobe.

Iz PU Trebinje su u toku dana najavili više informacija o akciji.

 

 

 

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet i Policijske uprave Trebinje, u saradnji sa pripadnicima Specijalne anteterorističke jedinice, Jedinice žandarmerije, Uprave kriminalističke policije i Policijske uprave Foča Ministarstva unutrasnjih poslova Republike Srpske, na području policijskih uprava Trebinje i Foča, od jutros sprovode operativnu akciju kodnog naziva "TRAG".

Akcija "TRAG" je usmerena na otkrivanje organizovane kriminalne grupe koja se bavi krijumčarenjem opojnih droga na području Dubrovnika, Trebinja, Mostara i Istočnog Sarajeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading