(FOTO) "Da je bilo njega, ne bi nam bila potrebna Oluja...": Hrvatska političarka veličala Pavelića i ustaške zločine!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

01.08.2020

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Horvat, čelnica lokalnog odbora HDZ u prigradskom naselju Majurec, danas je na svom Fejsbuk profilu objavila sliku ustaškog zločinca Ante Pavelića.

RepublikaFoto: pixabay.com

Horvatova je objavila sliku Pavelića sa pratećim tekstom objave "Da se prisetimo našeg poglavnika", ali je nedugo zatim obrisala taj svoj status na Fejsbuku, preneo je hrvatski portala Danica.hr, navodeći da je na tu njenu objavu stiglo dosta komentara podrške i odobravanja.

- Da ga barem možemo da kloniramo i njega i Adolfa. Za dom spremni, uvek i zauvek - napisala je jedna žena, a Horvatova joj je odgovorila: "Istina...Da nam je on bio devedesetih, ne bi nam bila potrebna Oluja".

- Nisam mislila ozbiljno, bilo je to iz zafrkancije, ali malo i iz revolta jer su mi dva sestrića, mladi momci, stradala na ratištu - izjavila je Horvatova nakon što je uklonila objavu.

Suzana Horvat je istaknuta članica HDZ-a u križevačkom naselju Majurcu , gde je bila i na izbornoj listi za lokalne odbore pre dve godine.

Na svom FB profilu objavila je i fotografiju sa hrvatski premijerom Andrejem Plenkovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading