(VIDEO) VARNICE U SKUPŠTINI CRNE GORE! ALBANAC NEGIRA KOŠARE, SRBIN SLAVI JUNAKE!

Autor: Republika

Svet

21.07.2020

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsedavajući crnogorskog Parlamenta Genci Ninabegu i poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović upali su u verbalni konflikt tokom rasprave o slanju 30 vojnika Vojske Crne Gore u NATO jedinice.

RepublikaFoto: Fotomontaža - Public, youtube.com
Rasprava u crnogorskom parlamentu oko vojnika sa Košara

Na konstatciju Vučurovića da su junaci svi oni koji su u uniformama Vojske Republike Srpske 1995. i Vojske SRJ 1999.godine borili protiv NATO i albanskih terorista na Kosovu, reagovao je Nimanbegu.

-Meni je žao da srpski narod ima takvog predstavnika. Vi mislite da ste dični, znaveni i pravedni. Vi istoriju pogrešno tumačite i samo gajite seme zla i podela jer veličati Republiku Srpsku 1995. I Jugoslaviju 1999. znači veličati zločine i ratove a NATO je taj koji je doprineo da mi toga ovde nemamo, daje mir u BiH i da je mir na Kosovu i širom ovih država - rekao je Genci Nimanbegu, predsednik Klub poslanika albanske partije "FORCA, HGI i LPCG"

- Sram te bilo Nimanbegu! Sram te bilo - odgovorio je žustro Vučurović.

- Sram te bilo - uzvratio je Nimanbegu, nakon čega je usledila pauzu.

Posle pauze reč je ponovo uzeo Jovan Vučurović i rekao:

- Slava junacima Košara i Paštrika!

Vučurović je u ovkiru svoje diskusije podsetio koliko je članstvo u NATO pojačalo crnogorski patriotizam, pozivajući se na nedavnu anketu među mladim Crnogorcima koji nisu spremni da ratuju.

-Ja ću, ako do toga dođe, braniti svaki kamen ove zemlje, kao što su to radili moji preci - kazao je Vučurović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading