(VIDEO) Preseo mu život! Dario u kuhinji zatekao NAJDUŽU EVROPSKU ZMIJU, a onda je usledila prava noćna mora!

Autor:

Svet

16.07.2020

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan muškarac iz Zagreba doživeo je neprijatno iskustvo kada je u svojoj kuhinji zatekao ono čega se najviše plaši - zmiju!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Išao sam u sredu uveče do kuhinje kako bi oprao voće u sudoperi. Primetio sam kako nešto viri. Mislio sam da je komad neke gume i kad sam probao da je podignem, ona je odgmizala ispod elemenata - priča Dario za 24sata koji je u sredu oko 21 sat imao neprijatnu avanturu sa dotad nepoznatom zmijom.

Zavukla se ispod kuhinjskih ormarića i odbila da izađe. U kuću na Medvedskom bregu u Markuševcu ugmizala je najverojatnije preko zida i balkonskih vrata koja su bila ostavljena na kant.  - Istrčao sam iz kuhinje i nazvao ženu koja mi je rekla da zovem 112. Iz tog centra su me spojili s hvatačem iz Azila Dumovec koji je došao da je ulovi - rekao je Dario koji se nerado priseća avanture.

Naime, ne voli zmije da vidi ni na televizoru te kod njega izazivaju nelagodu. Presela mu je večera, a i morao je morao rastaviti više od pola kuhinje ne bi li izvukli nezvanu gošću.

- Hvatanje je trajalo oko 40 minuta. Nisam to hteo ni da gledam, pa zato nisam ništa ni snimao. Pokušao ju je čovek izvući, međutim ona se nije dala i napadala u samoobrani. Na kraju je odgmizala iza mašine za sudove i popela se uz nju. Hvatač ju je na kraju našao na vrhu, bilo je mesta pa je zato tamo pokušala da se sakrije - ispričao je Dario.

Otkrili su kako se radi o zmiji bjelici ili Eskulapovoj zmiji. Neotrovna je, a pošto može porasti i do dva metra dužine, pripada joj počasni naziv najveće evropske zmije.

 

Tokom četvrtka, kako su napisali u Dumovcu, pustili su mladu bjelicu na slobodu. I dalje je bila neprijateljski raspoložena.


- Žena, ćerka i pas su otišli na more i ostavili ribice i mene na milost i nemilost zmiji. Njima je to bilo smešno, pogotovo ćerki koja voli zmije. U okolini ima dosta zmija jer ljudi sve manje održavaju svoje okućnice i to njima odgovara. Jedna veća bila nam je pre nekoliko meseci ispred ulaznih vrata, ali nije ušla u kuću - rekao je Dario.  Dodao je kako neće napraviti istu grešku, pa će sada sve otvore na kući da zatvara pre odlaska - hermetički.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading