(VIDEO) MILO IZGUBIO KOMPAS: Pohapsio vatrogasce iz BUDVE, označio ih kao kriminalce

Autor: Tanjug, republika.rs

Svet

25.06.2020

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Budvi je danas uhapšeno sedam vatrogasaca pripadnika Službe zaštite i spašavanja u tom gradu zbog sumnje da su deo kriminalne grupe, prenela je TVCG.

RepublikaFoto: youtube.com/vijesti.me
Privođenje vatrogasaca

Pozivajući se na svoja saznanja, crnogorski Javni servis je javio da je načelnik te službe Dragan Božović, uhapšen juče, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva I njemu je, navodi se, određen pritvor do 72 sata.

TVCG podseća da je Uprava pollicija juče saopštila da je tokom incidenata u Budvi uhapšeno 17 osoba.


Zbog hapšenja u Budvi, sinoć je u više gradova došlo do okupljanja građana, a policija u Podgorici I Nikšiću je upotrebila suzavac kako bi rasterala okupljene.

Načelnik Službe zaštite i spasavanja Dragan Božović je u Specijalnom državnom tužilaštvu u Podgorici, gde je sinoć priveden zajedno sa potpredsednikom Demokrata Draganom Krapovićem i izvršnom direktorkom budvanskog Vodovoda Jasnom Dokić u okviru istrage koje je pokrenuta oko blokade zgrade Opštine i glavne raskrsnice 17. juna i stvaranja kriminalne organizacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading