(ŠOK VIDEO) U Baru su žene na prvoj liniji odbrane! Sramota Milove policije: Nasrnuli na njih, vređali ih i bacali suzavac!

Autor: Republika

Svet

25.06.2020

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle brojnih šokantnih snimaka sa ulica Crne Gore na kojima se vidi kako Milova policija nasrće na građane, na društvenim mrežama se pojavio još jedan snimak iz Bara koji prikazuje svu sramotu crnogorskog režima!

Na snimku se vidi kako kordon policajaca nasrće na grupu okupljenih žena, pripadnici policije guraju i jure dame, a u jednom trenutku koriste i suzavac!

 

 

Jedna od prisutnih žena rekla je:

- U Baru su žene na prvoj liniji odbrane, samo da se zna!

Ona dodaje i da se spremaju za suzavac. 

Policija je upozorila da moraju da se sklone sa ulica, a onda su okupljeni negodovali i pitali se u čije ime oni bilo šta naređuju.

Nakon što je prošlo dva minuta, kordon policije je krenuo na nekoliko okupljenih žena, što je neverovatno i sramno! Postavlje se pitanje, da li je moguće da su takva brutalnost i nasilje bile neophodne mere u cilju sprečavanja okupljanja, pogotovo jer se radi o pripadnicama nežnijeg pola.

Sve u svemu, video govori sam za sebe i odlično prikazuje koliko je situacija u Crnoj Gori izmakla kontroli, kao i koliko je režim Mila Đukanovića izgubio kontakt sa realnošću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading