TODORIĆU ZABRANJENO RASPOLAGANJE IMOVINOM!

Autor: Tanjug

Svet

20.10.2017

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sud u Zagrebu je na zahtev tužilaštva odobrio zamrzavanje imovine vlasnika Agrokora Ivice Todorića, preneo je portal Index.hr.

RepublikaFoto: youtube.com/Al Jazeera Balkans
Ivica Todorić

Portal navodi da poseduje dokument na kojem je vidljivo da je juče na delu Kulmerovih dvora, u vlasništvu Ivice Todorića, upisana zabeleška prema kojoj se vlasniku zabranjuje otuđenje ili opterećenje te nekretnine.

Ante Todorić, jedan od dvojice sinova vlasnika Agrokora, danas je saslušan u tužilaštvu, a po izlasku je novinarima rekao da je negirao sve za šta ga optužuju.

Ivica Todorić se nalazi u Londonu, a kako je javila hrvatska RTL pozivajući se na nezvanične informacije, smešten je u jednoj od dve vile srpskog biznismena Miroslava Miškovića.

Stariji Todorić je jedini od 15 osumnjičenih za malverzacije u Agrokoru kome je u odsustvu određen istražni pritvor, a najavljeno da će Hrvatska za njim izdati poternicu.

Ugledni hrvatski advokat Ante Nobilo, koji zastupa jednu od osumnjičenih osoba za malverzacije u Agrokoru, izjavio je juče da, ako dođe do sudskog postupka, a on je uveren da hoće, taj postupak će trajati narednih 20 godina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading