ĐUKANOVIĆU JE SVETAC KELJMENDI, A NE VASILIJE OSTROŠKI: Profesor Mirović žestoko napao crnogorskog diktatora

Autor: mediji, Republika

Svet

10.06.2020

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Režim Mila Đukanovića je jutros u Ulcinju ponovo pokazao svoje pravo antipravoslavno, primitivno i korumpirano lice. Od režima i njegovih lokalnih poltronskih pomagača koji su ugostili Nasera Keljmendija koga traži Interpol, srušili novi hotel Galeb i devastirali Adu Bojanu i Veliku plažu nije se moglo očekivati ništa drugačije od rušenja crkvenih objekata", istakao je prof. dr Dejan Mirović.

RepublikaFoto: youtube.com/ Predsjednik Crne Gore
Milo Đukanović

Zato, kao rođeni Ulcinjanin, kazao je da, gore vlasti od Đukanovićeve za Ulcinj nije bilo u poslednjih 50 godina.

- Hrabri i pravedni pravoslavni vernici, monaštvo i sveštenstvo na čelu sa ulcinjskim protojerejom Smiljićem su zato na udaru irodovske vlasti u Podgorici i njenog bogoboračkog predvodnika. Njegovi sveci su ljudi poput Keljmendija, a ne Vasilije Ostroški - zaključio je Mirović.

Podsetimo, nadležne institucije u Crnoj Gori srušile su konak u novom manastiru Svetog Vasilija kod Ulcinja (Briska gora, Zoganje), a kako navode, radi se o nelegalnom objektu.

Kako je naveo podgorički paroh, otac Nikola Pejović ostala je neoštećena ploča sa blagoslovom mitropolita Amfilohija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading