Alo, ĐETIĆI, AJDE DA SE NE LAŽEMO! Milogorci se kriju iza struke za otvaranje granica

Autor:

Svet

09.06.2020

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomoćnica ministra zdravlja Crne Gore Vesna Miranović izjavila je da će struka odlučiti hoće li Crna Gora otvoriti granice prema Srbiji. Iako nemaju Nacionalnu referentnu laboratoriju, koja bi o tome bila najadekvatnija da odluči, Milovi sledbenici, svoje namere projektuju kroz "struku". Dok se na spisku nalaze Kipar, Irska i Malta, građani Srbije moraju još da pričekaju.

RepublikaFoto: youtube.com/VijestiOnline/printscreen
Vesna Miranović

Ona je rekla da je, nakon što je Srbija objavila da je u jednom danu izlečeno više od 4.000 obolelih od koronavirusa, Institut za javno zdravlje Crne Gore tražio pojašnjenje od kolega iz Srbije, prenose podgoričke Vijesti.

Prema protoklima Instituta za javno zdravlje Crne Gore, pacijent je od trenutka otkako nije imao simptome dva puta testiran, i test je trebalo da bude negativan, navela je Miranović i ocenila da je neobično to što su u Srbiji zaraženi korona virusom ranije testirani dva puta, a sada jednom.

Zamenica direktora Instituta "Batut" Darija Kisić Tepavčević izjavila je ranije da nema nikakvih izvanprofesionalnih, odnosno nemedicinskih razloga za to što je broj izlečenih pacijenata u Srbiji od virusa korona za samo jedan dan porastao za nešto više od 4. 000.

Ona je u nedelju za Tanjug rekla da je u petak na sednici Kriznog štaba odlučeno da je kod asimptomatskih pacijenata dovoljan jedan negativan PCR test, umesto dosadašnja dva, da bi se osoba smatrala zdravom, kao i da je vreme praćenja toka bolesti, kod tih pacijenata, skraćeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

09.06.2020 11:50

Što se mene tiče ne moraju nikada da otvaraju. Ali ima ljudi sa rodbinskim vezama. Zaustavljati ih je zločin.