Medojević raskrinkao Đukanovića: Milo prodao pravoslavlje, plan mu da CRNOGORCI POSTANU KATOLICI!

Autor: In4s, Republika

Svet

02.06.2020

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kada sam rekao da postoje tendencije da se u Crnoj Gori eliminiše pravoslavno hrišćanstvo, mislio sam na odluku Kongresa Demokratske partije socijalista da osnuje svoju crkvu", rekao je danas u Skupštini Crne Gore Nebojša Medojević

RepublikaFoto: youtube.com/Pokret za Promjene
Nebojša Medojević

- To je u savremenoj Evropi nezabeležen slučaj. Vi ste prva partija u Evropi, posle pada Berlinskog zida koja hoće da osniva crkvu. I predsednik DPS čak daje i elemente te crkve. Iz toga zaključujemo da to neće biti pravoslavna crkva i da je jedan od ciljeva tog plana da se ka tome da Crnogorci postanu katolici - rekao je Medojević.

Namera Mila Đukanovića, ateiste, komuniste, dodaje Medojević, da pravi Crkvu, DF doživljava kao nameru da se eliminiše pravoslavlje iz Crne Gore.

On je, takođe, kazao da je lider DPS Milo Đukanović finansirao političku kampanju Hilari Klinton sa najmanje dva miliona dolara.

- Ja u potpunosti podržavam politiku Donalda Trampa koji je danas s Biblijom poručio sotonistima i antihristima da će on kao predsednik SAD, odbraniti hrišćanstvo - navodi Medojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading