Milo se preznojava kad ga pitaju za Joanikija

Autor:

Svet

22.05.2020

05:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuc-muc, a odgovora nema. Milo Đukanović, predsednik Crne Gore, održao je konferenciju za medije na Cetinju povodom dve godine od stupanja na dužnost, ali kada su ga u jednom trenutku upitali o privođenju vladike Joanikija i sveštenstva SPC, prvi čovek crnogorske vlasti bio je vidno nervozan i počeo je da se preznojava, prenose regionalni mediji.

Milo Đukanović

Kamere na ovom skupu su zabeležile čitavu scenu.

- Kakva je vaša uloga u hapšenju vladike Joanikija i sveštenstva, ali i u njihovom puštanju na slobodu nakon 72 sata, kada ste videli da se u njihovu odbranu okupio veliki broj građana - pitao je, između ostalog, novinar Đukanovića.

Njemu je, međutim, u tom trenutku očigledno postalo pretoplo. Kako pišu regionalni mediji, znoj je počeo da klizi sa njegovog čela, zbog čega je predsednik Crne Gore uzeo maramicu i počeo nervozno da se briše.

Odgovor na pitanje, naravno, nije dao...

Da sve bude nastavljeno u istom tonu, pobrinula se i Milova direktorka, koja bi da proteruje iz Crne Gore.

Direktorka cetinjske gimnazije Danijela Bokan pokušala je da pokaže svoj navodni patriotizam statusom na Fejsbuku. Tako je, povodom 14 godina od sticanja nezavisnosti, poručila:

- Onima koji tu emociju danas nemaju najiskrenije želim da se spakuju i produže neđe đe će im sunce ljepše sijati... 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading