(VIDEO) Austrijanci, spavate li mirno? Milova nada prevazišla samu sebe: FROJD JE BIO CRNOGORAC!

Autor: In4s, Republika

Svet

20.05.2020

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda poslaničkog kluba DPS Aleksandra Vuković je ponovo briljirala, a svojom izjavom i ovog puta je uspela da zaseni sve ostale diskusije u skupštini.

RepublikaFoto: facebook.com/Spavaš li mirno Prava strano istorije?
Aleksandra Vuković

Portal In4s je tako objavio snimak na kome Vukovićeva objašnjava da su najveće kritike jednom od najvećih mislilaca i psihoanalitičara koga je ova zemlja (Crna Gora) rodila, Sigmundu Frojdu,  bile upućene jer je svoja istraživanja bazirao na bolesnim ljudima!

Do sada se verovalo da Frojd bio rođeni Austrijanac, ali je poslanica Milove stranke otrkrila da je rođen nešto malo južnije. 

 

 

Ovo nije njen prvi biser. Tako je zabeleženo da je u jeku afere "koverat" branila šefa države tvrdeći da je Milo Đukanović simbol Crne Gore koliko i Sveti Petar Cetnjski.

Takođe, je u vreme rasprave oko odgovora na pandemiju ništa sporno nije videla u činjenici da je na čelu tela za borbu protiv korone postavljen - agronom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading