DODIK ŽESTOKO KRITIKOVAO BRISEL: Od vas nikada više ništa ne bih uzeo!

Autor: telegraf.rs, Republika

Svet

18.04.2020

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da tokom pandemije niko nije rekao da se ne treba držati evropskog puta, ali je upitao "kojeg evropskog puta i koje Evrope, jer je očigledno da ona Evropa u koju smo poverovali pre 10 godina danas ne postoji i pitanje je kakva će biti za pet godina".

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Milorad Dodik

On je za RTRS rekao da Republika Srpska u ovom trenutku ima dovoljno novca, što će bitno uticati na smanjenje gubitaka zbog krize, a poručio je da je u RS osposobljen zdravstveni sistem da može da funkcioniše i u ovoj situaciji.

Dodao je da u EU postoje dodatni animoziteti u pogledu zaštite od širenja epidemije korona virusa, ali da niko nije rekao da se ne treba držati evropskog puta.

Istakao je da su pre tri dana u Evropi rekli da oslobađaju izvoz medicinskog materijala i opreme i upitao zašto to nisu uradili pre mesec dana.

- Da mogu, nikada više ništa ne bih uzeo od njih. Kada nisu bili u prilici da kažu da prodaju RS milion maski iz Nemačke ili Holandije onda kada su nam trebale, zašto nam sada to prodaju. Videli ste da nismo pomrli pa će te nam sada prodati. Ne treba da kupimo od vas - rekao je Dodik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading