Snimali policajca dok im je pretio da će ih udaviti u reci!

Autor: Blic

Svet

13.04.2020

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijska uprava Banjaluka je uputila Službi za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu predstavku protiv policijskog službenika PU Banjaluka zbog neprofesionalnog postupanja prilikom vršenja službenih dužnosti, a po javnim saznanjima o audio snimku o neprofesionalnom ponašanju prema drugim licima u Banjaluci, saopšteno je danas iz PU Banjaluka.

RepublikaFoto: youtube.com/ Hayat Media BiH
Foto: Ilustracija

Policijska uprava Banjaluka ujedno je osudila neprofesionalno postupanje od strane policijskog službenika, te dodaju da će Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske procesuirati svaki vid neprofesionalnog i nezakonitog ponašanja pripadnika policije, piše Srpskainfo.

Prema nezvaničnim informacijama audio snimak zabeležen je 11. aprila i na njemu policijski službenik preti mladićima među kojima je bio i jedan maloletnik, koje je zatekao na reci Suturliji da će ih baciti u reku, a zatim i daviti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading