DUŠKO KNEŽEVIĆ: Čujem da sinovi funkcionera prave žurke sa članovima tajnih službi, dok se narod bori protiv korone

Autor: novosti.rs, Republika

Svet

08.04.2020

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Knežević, biznismen i vlasnik Atlas grupe, poručio je prijateljima na svom Instagram profilu da je predsednika Crne Gore Mila Đukanovića pandemija korona virusa spasila od opšteg narodnog bunta i masovnih litija koje je organizovala Mitropolija crnogorsko-primorska.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Duško Knežević

- Siguran sam da će se litije nastaviti kada se ovo oko korone završi - poručio je Knežević iz Londona gde se nalazi u svojevrsnom egzilu.

Biznismen se dotakao i slanja u karantin jednog od lidera opozicije, Nebojše Medojevića i njegove supruge, kritikujući aktuelni režim da je zaobišao Đukanovića nakon njegove posete baltičkim zemljama.

- Čuo sam da sinovi nekih funkcionera organizuju žurke sa obezbeđenjima i članovima tajnih službi, kako ne bi neko neplaniran ušao, oduzimaju gostima telefone da ih ne bi zloupotrebili i slikali - rekao je Knežević navodeći da se dva puta testirao na korona virus i da su nalazi bili negativni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading