Horor u Bijelom Polju: Žena rodila bebu, pa je bacila u jamu?! Istraga u toku!

Autor: Republika

Svet

08.04.2020

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo bebe nađeno je juče u zetskom selu Bijelo Polje i poslato je na obdukciju, nakon što se majka M. P. (36) iz Podgorice javila lekarima Kliničkog centra Crne Gore zbog zdravstvenih problema, ne saopštavajući im da se porodila.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pošto bude gotov obdukcioni nalaz biće poznat uzrok smrti, odnosno istražitelji će rešiti dilemu da li je beba rođena mrtva ili je ubijena. Porodilji M. P. život je ugrožen i smeštena je na odjeljenju Intenzivne njege, piše Pobjeda.

Telo je pronađeno nakon što se majka, čiji identitet policija nije saopštila, javila lekarima. Kako je ovom listu nezvanično saopšteno, prilikom prijema, pacijentkinja je kazala da ima ginekoloških problema. Lekari su posle detaljnog pregleda posumnjali u njenu priču. O tome su obavestili policiju, pa je pokrenuta istraga.

Pretresena je porodična kuća porodilje u čijem dvorištu je policija zatekla stravičan prizor - telo bebe u jami.

Kako je nezvanično saopšteno, majka bebe porodila se van lekarske ustanove i za sada nije poznato ko je ovoj tridesetšestogodišnjakinji pomogao prilikom porođaja, a saslušano je više svedoka.

Iz Uprave policije saopštili su da su 5. aprila obavešteni od zaposlenih u KCCG da je u njihove "prostorije na ukazivanje lekarske pomoći primljena punoletna ženska osoba koja je životno ugrožena zbog porođaja van medicinkse ustanove".

Policija je o događaju upoznala nadležne tužioce u Osnovnom i Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

- Policija je operativnim radom na terenu, u sklopu policijsko- tužilačke aktivnosti, i pretresom imanja i objekta stanovanja ženske osobe juče pronašla beživotno telo novorođenčeta. Beživotno telo je po nalogu nadležnog tužioca upućeno na obdukciju – saopštili su iz policije. Dodaju da po nalogu tužioca preduzimaju mere i da je uviđaj u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading