(VIDEO) Zabavno u kući Marka Milačića! Malo čitanje, malo plejstejšn

Autor: Republika

Svet

31.03.2020

06:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić u videu koji je snimio za Srpski telegraf i portal Republika poručuje da je važno ostati u kući kad god je to moguće kako bi se pobedila pošast - koronavirus. On se kritički osvrće na nove mere koje je donela vlast u Crnoj Gori koje uključuju zabranu izlaska iz objekta stanovanja od 19 do 5 sati od ponedeljka do petka, kao i od subote u 13 sati do ponedeljka u 5 te ističe da nije siguran koliko su u ovom trenutku potrebne. Ipak, izolacija mu ne pada teško jer se sa svojim sinovima Vukom i Davidom igra po ceo dan.

RepublikaFoto: Promo foto
Marko Milačić

- Kako provodimo izolaciju u vreme koronavirusa? Družimo se! Svaki sekund trudimo se da budemo zajedno. I ja moram s vremena na vreme da izađem zbog brojnih obaveza, partijskih, trudimo se da damo doprinos u borbi protiv ove pošasti. Trudimo se da poštujemo sve mere za dobrobit svih nas. Igramo se, čitamo, malo plejstejšn... - izgovara Milačić a njegov sin Vuk koristi priliku da pred kamerom pita da li će sutra tata da mu kupi "FIFU".

Nije sigurno, dobija odgovor, a i mali David je u međuvremenu odustao od penjanja na šank.

-Ostanite kod kuće - poručuje Milačić na kraju

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading