STRAŠNA TRAGEDIJA: U automobilu pronađena ugljenisana tela majke i dvoje male dece!

Autor: index.hr, Republika

Svet

10.10.2017

10:34 >> 12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedaleko od Kutine, u mestu Husain, u Hrvatskoj, u šumi je pronađen automobil sa tri spaljena tela. Reč je o majci sa dvoje male dece.

RepublikaFoto: pixabay.com
Policijska istraga je i dalje u toku nakon otkrivanja tri ugljenisana tela

- U obližnjoj šumi je u utorak oko 9 sati pronađen automobil. U njemu su bila tri spaljena tela, potvrdila je PU sisačko-moslavačka. Radi se o majci (29) s područja Kutine i  njeno dvoje male dece, starih 1,5 i 5 godina.

Šokirani deda novinarima je rekao kako niko nije primetio ništa neobično u ponašanju majke proteklih dana. Žena je u ponedeljak nakon posla došla kod bake i deke po svoju decu i otišla. Isključila je mobilni telefon i nestala. Deka i baka su se zabrinuli za njih, mislili su da su doživeli saobraćajnu nesreću. Uveče su prijavili njihov nestanak.

- Nije ostavila nikakvo oproštajno pismo. Sve je bilo normalno. Niko ne zna zašto je to napravila, to i mene zanima. Deca su bila kod bake, došla je po njih i nestala. Sin je čekao kad će doći kući, onda je zvao prijatelje, rodbinu. Na kraju je nazavao policiju, mislio je da se dogodila saobraćajna nesreća. Zvali smo je na telefon, ali bila je nedostupna. Koliko ja znam, šumari su našli automobil i verovatno pozvali policiju. Nismo još dobili nikakve zvanične informacije - rekao je svekar.

 

 

Inače, suprug nestale žene je teško bolestan i već neko vreme vodi bitku s tumorom na mozgu. 

Policija je trenutno na terenu i obavlja uviđaj i utvrđuje identitet žrtava.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading