Franeta: Pukovniku Ogaru želimo brzo ozdravljenje! Ne sme biti zaboravljeno šta je učinio za srpski narod!

Autor: Republika

Svet

23.03.2020

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava Crna Gora obaveštava javnost, da je legendarni pukovnik Francuske vojske i komandant specijalnih snaga ove države na Koosovu i Metohiji 1999. godine Žak Ogar i njegova supruga Aliet, zaraženi koronavirusom, ali se trenutno osećaju dobro.

RepublikaFoto: rtvbudva.me/
Aleksandar Franeta

Iz ove stranke dalje navode...

 - Posećamo, da je pukovnik Žak Ogarm sa svojim vojnicima, tokom NATO agaresije na SR Jugoslaviju, otkazao poslušnost komandi NATO-a i sa svojom jedinicom stao u odbranu srpskog i crnogorskog naroda i njihovih crkava i manastira.  Ovakav čin francuskog oficira, zadivio je pravdojubivi svet, dokazujući, da i u najtežim prilikama čovek može opstati čovek u pravom smislu.  

Dodaju i da je ovaj humani čovek, bio je gost Opštine Budva pre par meseci i u veoma posećenom razgovoru sa građanima, kazao, da bi i danas učinio isto zbog velike nepravde koja je učinjena nedužnom narodu na Kosovu i Metohiji.  

- Zahvalni za sve što je učinio gospodin Ogar, zbog čojstva i junaštva u odbrani ljudskosti, Prava Crna Gora – Prava Budva će se moliti, da on i njegova supruga, pobede ovu opaku bolest, na dobrobit svih obrih i humannih ljudi u svetu - navodi se u saopštenju.  

Predsednik budvanskog odbora Prave Crne Gore Aleksandar Franeta, koji je i Savetnik za spoljnju politiku Predsednika Prave Crne Gore Marka Milačića, u jutrošnjem telefonskom razgovoru sa gospodinom Ogarom, poželeo je brzo ozdravljenje njemu i njegovoj supruzi, uz poruku da će se svi u Crnoj Gori moliti za njihovo zdravlje, kao znak zahvalnosti za sve što je učinio za srpski i crnogorski narod na Kosovu i Metohiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miloš

23.03.2020 17:26

Ozdravi nam, mon amie.