Milo zabranio litije! Od ponedeljka ZABRANA svih javnih okupljanja zbog koronavirusa!

Autor: sputniknews.com, Republika

Svet

13.03.2020

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti Crne Gore donelo je niz zabrana zbog koronavirusa, iako, kako zvanična Podgorica tvrdi, u ovoj zemlji nema nijednog zaraženog ovim virusom!

RepublikaFoto: youtube.com/ Nemanja 00
Milo Đukanović

Zabranjeno je uplovljavanje svih kruzera i jahti, sva javna okupljanja u Crnoj Gori, poseta licima koja se nalaze na bolničkom lečenju, na izdržavanju kazne, da se prekine rad u obrazovno vaspitnim ustanovama u trajanju od najmanje 15 dana počev od 16. marta.

Potpredsednik Vlade CG Milutin Simović saopšto je da Vlada preduzima maksimalne mere predostrožnosti, koje su u moći Vlade, da se što duže odgodi pojava koronavirusa u Crnoj Gori.

- Nažalost, svedoci smo da su brojne države zakasnile sa merama, što je za rezultat imalo masovno širenje epidemije. Mi ne smemo napraviti takvu grešku i zato delujemo - naveo je Simović, ističući da svaka mera treba da se realizuje do kraja.

- Verujemo da će sve te mere naići na punu podršku građana, kako bi se zaštitili najranjiviji. U to ime koristim priliku da u ime Vlade Crne Gore pozovemio sve građane da zaborave na sve razlike.

- Ovakve situacije zahtevaju zajedništvo celog društva - rekao je Simović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading