(VIDEO) PORODIČNA TRAGEDIJA U ŽIVINICAMA: Ubio sina, ranio suprugu, pa sebi presudio!

Autor: telegraf.rs, Republika

Svet

29.02.2020

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Živnicama je jutros stariji muškarac nakon svađe ubio sina, teško ranio suprugu pa izvršio samoubistvo pucanjem sebi u glavu, prenosi Radio Sarajevo.

RepublikaFoto: youtube.com/ Hayat Media BiH
Foto: Ilustracija

Amra Kapidžić, portparolka Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, potvrdila je da se tragedija dogodila i da je jutros u 8.10 sati Policijska stanica Živinice obaveštena da je u Ciljugama kod Živinica došlo do pucnjave u porodičnoj kući.

- Pronađena su dva beživotna muška tela i pištolj. Takođe tom prilikom jedna ženska osoba je ranjena i prevezena u Univerzitetski klinički centar u Tuzli gde su joj konstatovane teške telesne povrede i ona je zadržana na daljem lečenju - rekla je Kapidžić, koja je nezvanično potvrdila da se radi o osobi inicijala Z. M.

Prema nezvaničnim informacijama reč je o Zijadu Mujčinoviću.

Nezvanično se saznaje i da je ovoj tragediji prethodila svađa između supružnika. Nakon svađe muškarac je potegao pištolj i tom prilikom usmrtio sina i teško ranio suprugu, a nakon toga je izvršio samoubistvo.

Njegova supruga se spasila tako što je skočila s balkona porodične kuće.

- Na mesto događaja izašli su policijski službenici Policijske uprave Živinice i Jedinica policije za specijalnu podršku. Uviđajem rukovodi tužilac Tužilaštva TK - dodala je Kapidžić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading