(FOTO) Kakva mržnja! Zamenici državnog pravobranioca u Hrvatskoj ne opraštaju sliku sa srpskom zastavom!

Autor: Republika

Svet

23.02.2020

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenica državnog pravobranioca u Hrvatskoj našla se na udaru javnosti samo zato što se slikala sa srpskom zastavom. Ovaj slučaj još jednom je potvrdio veliku mržnju koja postoji u toj zemlji prema srpskom narodu i svemu što ima veze sa Srbijom!

Nikola Kajkić, suspendovani policajac koji je izbačen iz policije zbog sumnje da je počinio tešku povredu službene dužnosti, tačnije, zbog sumnje da je lažirao istragu i dokumenta o ratnim zločinima, nastavio je da širi ideje mržnje prema Srbima i sada je na svom profilu na Fejsbuku objavio status u kojem proziva zamenicu državnog pravobranioca Gordanu Knaus zbog činjenice da se fotografisala sa srpskom zastavom.

U tekstu, koji je potkrepio fotografijama, izveštava da je Gordana Knaus osvajala planinske vrhove po Južnoj Americi gde je boravila u organizaciji Udruženja vojnih invalida Srbije, a osvajanje jednog od njih "ovekovečila" je poziranjem uz srpsku zastavu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading