Šok nad šokovima! Milo ne čuje moćan glas naroda: Neće da povuče skandalozni Zakon, a objašnjenje je sramno!

Autor: Republika

Svet

20.02.2020

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne postoji nijedan objektivan razlog za izmenu ni za povlačenje Zakona o slobodi veroispovesti, rekao je predsednik Crne Gore, Milo Djukanović i dodao da je protivljenje tom aktu zapravo poslednja politička bitka koju protivnici crnogorske države vode kako bi je vratili u mračni srednji vek.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milo Đukanović

- Nisam čuo ni jedan pravni argument protiv Zakona, osim onog koji SPC ponavlja "narod je na ulicama". To neće ni na koji način sprečiti državu da obavlja svoj posao, da usvaja i sprovodi zakone koji su u potpunosti usaglašeni i sa Ustavom i sa međunarodnim normama - rekao je lider DPS i šef crnogorske države, preneo je portal RTCG.

Ponovio je da je taj zakon dugo i temeljno pripreman i da ne postoji ni jedan, kako je kazao, objektivan razlog ni za njegovu izmenu ni za njegovo povlačenje, a vlast svakako i dalje ostaje otvorena za dijalog.

Analizirajući aktuelnu političku situaciju, Djukanović je rekao da država Crna Gora usvajanjem i prijenom Zakona o slobodi veroispovesti brani svoj građanski koncept.

- Najveći posao i odgovornost svakako jeste na vladi i njenim ministrima, ali i svako od nas ima svoj deo posla, bilo da je reč o partiji, državnim institucijama ili lokalnim upravama - zaključio je Đukanović na sinoćnoj sednici Glavnog odbora DPS, preneo je portal RTCG.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
KPCTA

20.02.2020 13:04

Хвала Богу, трезвени народ је без страха изабрао - приклонио се Богу и Божијој правди.