(VIDEO) Zaev uhvaćen na delu! Objavnjen je audio snimak koji otkriva da je pomagao Bokiju 13 u pranju para

Autor:

Svet

12.02.2020

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik Antonio Milošoski na Komisiji za evropska pitanja Sobranja Makedonije prezentovao je audio snimak na kome se po svemu sudeći prepoznaje glas bivšeg premijera Zorana Zaeva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zoran Zaev

Na snimku se može čuti kako Z.Z. javno priznaje da je pomagao televiziji Bokija Jovanovskog koji je prvo okrivljeni u slučaju "Reket" zajedno sa Katicom Janevom.

Zaev kaže da je pomoć bila novčana, ali i da je Bojan Jovanovski uzimao novac od bitoljskog biznismena Siljana Micevskog.

Na snimku za koji Milošovski tvrdi da je dobio od uzbunjivača koji ga je zamolio da se objavi u celosti sa ciljem da se javnost upozna sa nepravdama, čuje se da je pomoć televiziji bila višekratna , ali i da je Z.Z. sve vreme bio u kontaktu i komunikaciji sa prvookrivljenim u slučaju "Reket", što je u suprotnosti sa ranijim tvrdnjama Zaeva - da on nije imao nikakvu komunikaciju sa Bokijem Jovanovski.

Milošoski je audio snimak prezentovao upravo na sednici komisije gde se diskutuje o spornom zakonu o javnom tužilaštvu, gde prema tvrdnjama opozicije i velikog broja eksperata se krije amnestija za Zaeva od eventualnih snimljenih razgovora i tzv. bombi.

Dali su ovo te bombe zbog kojih Z.Z. gura ovaj zakok ostaje da vidimo.

U nastavku poslušajte audio zapis:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading