Postoji li crnogorski fašizam? Poslušajte i pogledajte crnogorsku liberalku sa pištoljem i ''raširenim'' orlom ''Velike Albanije''!

Autor: srpskoujedinjenje.com

Svet

10.02.2020

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se u Crnoj Gori dešavaju čudne stvari, jasno je, nekim odavno, onima drugima evo par meseci. Sa jedne strane, sam Hristos predvodi narod na litijama, jer se jedino tako može objasniti narod koji se "niotkud" pojavljuje u desetinama hiljada ljudi širom Crne Gore, prenosi portal Srpsko ujedinjenj.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustarcija

I, sa druge, samo naivni smeju potceniti onu drugu stranu raspolućene Crne Gore. Portal Srpsko ujedinjenje upozorava da samo neznaveni sumnjaju da kod dela populacije u Crnoj Gori nije sazreo sindrom ''Zapadne Hercegovine''.

Članica Liberalne partije, na Fejsbuku pod imena Teodora R., poreklom iz Plava, peva Krstu Zrnovom Popoviću i vitla pištoljem. Takođe, pokazuje medijski protežiran simbol Velike Albanije, ali i dva ''liberalna'' prsta.

Iz Liberalne partije nezvanično smo saznali da se mlada liberalka ispred kancelarija partijskog podmlatka slikala uoči sednice partijskih organa, iako je ''trenutno u dijaspori'', šta god to značilo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojo

10.02.2020 14:06

Ona pristaje da ih pripoje Albaniji.