LUDILO: Milo gubi tlo pod nogama, uhapsio majku Milana Kneževića!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

31.01.2020

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik opozicionog Demokratskog fronta u crnogorskom parlamentu Milan Knežević potvrdio je da je njegova majka jutros uhapšena, navodeći da u ovom trenutku ne zna razlog hapšenja, ali da sigurno zna da je bila učesnik molebana i litija u Crnoj Gori u znak protesta zbog donošenja Zakona o slobodi veroispovesti. Ova vest očigledno sugeriše da je vlasnik Crne Gore, Milo Đukanović, potpuno pogubio konce svoje nečovečne vladavine i da pribegava potezima ne samo očajnika, nego očajnika koji ima i ozbiljne probleme kada je mentalno zdravlje u pitanju.

RepublikaFoto: youtube.com/Demokratska Narodna Partija
Milan Knežević

Suludi potez hapšenja majke jednog od opozicionih lidera malo koga normalnog može da ostavi ravnodušnim, a zbog ozbiljnosti situacije sam Knežević je za Tanjug rekao da se hitno vraća u Crnu Goru.

- Osim greha što je moja majka, očigledno da nema drugog razloga zbog kojeg bi ona bila uhapšena i to sa lisicama na rukama - rekao je Knežević za Tanjug.

Ispričao je da su rano jutros uhapšeni njegova sedamdesetogodišnja majka, kao i njegov brat od strica i značajan broj njegovih prijatelja i članova Demokratskog fronta iz područja Zete.

Naveo je da je njegova majka, prosvetni radnik u penziji, uhapšena jutros oko pet sati kada je između 10 i 20 pripadnika Uprave policije sa maricom upalo u njegovu porodičnu kuću i izvršilo pretres.

U trenutku hapšenja njegove majke, kaže, ni on ni njegov mlađi brat nisu bili u Crnoj Gori, već u Beogradu.

Naveo je da nikako Zećanima ne mogu da oproste otpor koji su pružili prvih dana nakon donošenja zakona.

- Niti mogu da oproste ove molebane i litije koje ne samo u Zeti nego širom Crne Gore i regiona preplavljuju gradove i šalju jasnu poruku da mi nećemo odustati od ove naše borbe - kaže Knežević.

Nakon što je čuo vest o hapšenju njegove majke, Knežević je odlučio da se hitno vrati u Crnu Goru.

Poručio je crnogorskom ministru unutrašnjih poslova, direktoru policije i "svoj toj satrapaskoj nomenklaturi Mila Đukanovića" da će za nekoliko sati biti u Crnoj Gori.

- Sve ono što su planirali da urade, a primenili su nad mojom majkom i nad ljudima iz Zete ja im stojim na raspolaganju, pa neka odmah otpočnu na graničnom prelazu - naveo je Knežević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading