Sumanuto razbojništvo u Splitu: Nećete verovati šta su lopovi pokrali, a vredi 40.000 evra!

Autor: Blic.rs

Svet

30.01.2020

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz skladišta poznatog splitskog restorana Kadena preko noći su ukradena alkoholna pića u vrednosti od 300.000 kuna, što je više od 40.000 evra.

RepublikaFoto: Photo by Rye Jessen on Unsplash
Foto: Ilustracija

Pljačka se dogodila u noći sa nedelje na ponedeljak, a snimak kamere za video nadzor pokazuje da su u njoj učestovale dve osobe, prenosi splitski portal Dalmacija danas.

Na snimku se vidi kako dvojica muškaraca prvo dolaze da "ispitaju situaciju", a zatim se vraćaju i kombijem odvoze robu.

Tokom pljačke bili su maskirani, ali ih je kamera snimila tokom izviđanja nekoliko sati ranije, pa splitska policija pokušava da ih identifikuje uz pomoć snimka.

U skladištu je obavljen uviđaj, a policija navodi da se za "nepoznatim počiniteljem traga zbog krivičnog dela teške krađe".

Kako saznaje Dalmacija danas, odneta su vrhunska vina i alkoholna pića koja nije uobičajeno naći u ponudi restorana, kao što su šampanjac "Louis Roederer", crvena vina "Tignanello" i "Brunello", čija je nabavna cena od 500 do 700 kuna za bocu i premium "Vodka Beluga Gold".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading