Prava Crna Gora iz Budve odgovara Đukanoviću: Ne mislimo da smo ludi! PODNESI OSTAVKU!

Autor: mediji, Republika

Svet

28.01.2020

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon jučerašnje izjave lidera DPS-a i predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, na sastanku svoje partije u Tivtu, da su "litije u Crnoj Gori ludački pokret", Prava Crna Gora u Budvi, poziva gospodina Đukanovića, koji je jedini pravi remetilački faktor sa svojom partijom u Crnoj Gori, da bezuslovno podnese ostavku i da se bespogovorno izvini poštenim građanima Crne Gore.

RepublikaFoto: rtvbudva.me/
Aleksandar Franeta, savetnik predsednika Prave Crne Gore

- To što je izjavio predsednik Crne Gore, graniči se sa bezumljem iole odgovornog čoveka, a ne predsednika, koji bi trebao da bude predsednik svih gradjana Crne Gore - navodi se u saopštenju.

- Nazvati preko 60 odsto čestitih građana Crne Gore u litijama ludacima, do sada je nezabeležen čin u svetu, koji je još jednom pokazao, da je Milo Đukanović i njegov DPS, glavni remetilački faktor i glavni povod razdora u ionako podijeljenoj Crnoj Gori - dodaje se u saopštenju.

- Očito je, da lider DPS-a još nije naučio mnoge lekcije iz ranije prošlosti, ne zna šta je crkva a šta država, litija kao molitva, niti obespravljeni i gladni i verni narod pravoslavni - sitče se u saopštenju.

- Zbog svega ovoga, kao i da se ne bi i dalje igrao vatrom i izazvao ono najgore što nam se može desiti, a kako bi se zaustavile dalje podele medju gradjanima u Crnoj Gori, Milo Đukanović treba da ode sa političke scene i bezuslovno podnese ostavku - zaključuje se u saopštenju Prave Crne Gore u Budvi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading