Crnogorska policija uhapsila ubicu Albanca u Tuzima, a onda je razotkriven još jedan zločin

Autor: Agencija

Svet

25.01.2020

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorska policija uhapsila je danas Paljoku J. zbog sumnje da je sinoć u Tuzima ubio albanskog državljanina Edmonta G. (39).

RepublikaFoto: Republika
Crnogorska policija

Policija je danas uhapsila i Podgoričanina Vaska G. zbog sumnje da je nožem pokušao da liši života Milana P. Ta dva slučaja su potpuno odvojena.

Rukovodilac Stanice kriminalističke policije za suzbijanje krvnih delikata Srđan Korać je kazao u izjavi medijima da su jutros dobili dojavu da je u mestu Milješ (Tuzi) pronađeno beživotno telo nepoznatog muškarca sa vidnom ranom u predelu glave.

Istraga policije brzo je pokazala da je smrt nastupila nasilnim putem. U toku dana policija je dobila i informaciju o pokušaju ubistva na Koniku. Zbog sumnje da je nožem pokušao da liši života Milana P. na Koniku je uhapšen Podgoričanin Vasko G. (37).

Korać je kazao da su oba lica priznala krivična djela koja im se stavljaju na teret. U ove dve akcije je, kako je rekao, učestvovalo oko 30 policajaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading