Nova optužnica protiv Duška Kneževića

Autor: novosti.rs, Republika

Svet

10.01.2020

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalno državno tužilaštvo, u petak u jutarnjim satima predalo je podgoričkom Višem sudu optužnicu protiv odbeglog biznismena Duška Kneževića, bivšeg sekretara Vrhovnog državnog tužilaštva Nenada Vujoševića, kao i protiv još troje službenika Atlas banke zbog krivičnog dela stvaranje kriminalne organizacije i pranje novca.

RepublikaFoto: youtube.com/ mediterranean network
Duško Knežević

Poslednja u nizu optužnica podignuta je kako na osnovu priznanja svedoka saradnika, tako i na osnovu dokaza koji su prikupljeni među kojima je i notes pronađen u objektima Duška Kneževića.

U njemu između ostalog piše i kome je davao novac. On je ranije demantovao da notes postoji i da je sveska "podmetačina" tužilaštva.

Za Kneževićem je raspisana nacionalna poternica jer je nedostupan SDT-u. Samo nekoliko dana pre izdavanja naloga za hapšenje, on je napustio teritoriju Srbije i trenutno se nalazi u Londonu. O zahtevu da bude izručen Crnoj Gori sud u Londonu će odlučivati početkom maja. On je do sada više puta javno negirao krivicu ističući da se vodi hajka protiv njega i da mu je sve montirano

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading