Uz pomoć VLAŠKE MAGIJE predvideo Kolindin pad, a evo i šta prognozira za 2020. godinu

Autor: 24sata.hr

Svet

06.01.2020

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Milanović pobedio je predsedničkim izborima u Hrvatskoj. I dok su svi davali prednost dosadašnjoj predsednici Kolindi Grabar Kitarović, još pre godinu dana postojao je neko ko je prorekao da će Milanović pobediti.

RepublikaFoto: printscreen instagram/boris dominikovic
Boris Dominikić

Bio je to crveni mag Boris Dominiković, koji je uz pomoć vlaške magije,  već tada znao kako je Kolindinom vremenu došao kraj...

- Kolinda je inače mirotvorka, izbegava verbalne sukobe, ali zbog nedostatka vremena da se posveti svemu što je potrebno počela je puno da kritikuje svoje ljude, a moram priznati da joj je najveća mana oholost i upravo će je ona sprečiti da opet postane predsednica. Sledeću godinu vidim promenu u Kolindinu životu uz pomoć mlađe muške osobe, ali moraće da pripazi na zdravlje -  prognozirao je tada Boris. 

A iako je ispravno predvideo poraz Kolinde na izborima, nadamo se kako ostatak njegovih proročanstva za 2020. godinu neće biti ispunjen, jer Boris je najavio apokaliptične scene.

- Evropu čeka ekonomski kolaps zbog migrantske krize, rastućeg nacionalizma, kao i izlaska Velike Britanije iz EU. Zbog sve većih poreza u Hrvatskoj, podizanja cena, trud i rad svakog radnika gotovo da se uopšte neće ceniti. Zato će sledeća godina biti godina velikog nemira, sve više nasilja nad ženama vidim, znatno veći broj ubistava, kriminala, pedofilije, sledi nam godina velike nesigurnosti - rekao je tad Boris i dodao:

- Naš kontinent pogodit će tri jaka potresa, a najjači od njih zadesiće Tursku. Došlo je vreme kad sin diže ruku na oca, kad se brat okreće protiv brata, a u svim svetim knjigama piše da nam, kad se to dogodi, uskoro stiže kraj - ispričao nam je tad Boris.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading