Mesić: Kolinda sad može da peva koliko hoće...

Autor: Blic

Svet

05.01.2020

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prvim reakcijama političara na pobedu Zorana Milanovića u prvom krugu izbora, bivši predsednik Hrvatske, Stjepan Mesić, rekao je za 24sata.hr da pobeda Zorana Milanovića u prvom krugu nije iznenadila.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kolinda Grabar Kitarović

- Mene nije iznenadilo jer je Hrvatska zrela za promene, kao u vreme kad sam ja došao. Hrvatska je bila umorna od polupredsednikovanja, bila je naizolovanija zemlja, otvorio sam Hrvatsku prema Evropi i susedima, ali i prema svetu. Jasno da Kitarović istrgla Hrvatsku iz regiona, međutim mi moramo u regionu sarađivati i treba nas veseliti uspesi u regionu- rekao je Mesić.

Prema njegovim rečima, Milanović je sazreo kao političar, jer je on sa funkcijom premijera postao državnik i to će se sad potvrditi.

- Mora se držati ustava i zakona i biti čvrsta tačka sistema, i on to zna - kaže Mesić.

Na pitanje, šta u budućnosti Kolinda Grabar Kitarović može da radi, imao je duhovit odgovor.

- Pa ja mislim da joj Škoro može pomoći jer je pokazala pevačke sposobnosti, ali sad Škoro može joj dati savete kako da dobro živi od pesme - našalio se bivši predsednik Hrvatske.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading