Racija u Podgorici! Masovno pretresaju stanove i hapse

Autor: Tanjug, Republika

Svet

04.01.2020

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Podgorici pretresla je na devet lokacija prostorije i stanove koje koriste članovi kriminalnih grupa i "bezbednosno interesantnih osoba" i uhapsila jednu osobu zbog sumnje da je nedozvoljeno držala oružje i eksplozivne materije.

RepublikaFoto: youtube.com/ Al Jazeera Balkans
Foto: Ilustracija

Kako se navodi u saopštenju Uprave policije, uhapšeni M.Š (66) će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Prilikom pretresa je, kako se dodaje, pronađen i oduzet okvir od pištolja sa municijom, zaštitni prsluk-pancir, oko 20.000 evra, doboš za automatsko oružje, kao i određeni broj sredstava za komunikaciju sa visokim stepenom kriptozaštite, prenosi CDM.


Takođe, pronađen je određeni broj laptop i tablet uređaja, usb memorija, laserski nišan, dva sata marke "Rolex", uređaj za snimanje DVR, GSP traker za kretanje i lociranje i ugovor o novčanoj pozajmici zaključen na iznos od 105.000 eura, navode iz policije.

U saopštenju se precizira da je policija na na devet lokacija pretresla prostorije i stanove koje koriste clanovi kriminalnih grupa i bezbednosno interesantne osobe V.S. (31), S.S. (28), R.S. (35), B.V. (31), M.Š. (66), M.Š. (32), M.Š. (34), N.Š. (28) i B.V. (33) i ističe da su oduzeti predmeti prosleđeni na veštačenje u Forenzički centar Danilovgrad.

 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading