Monstrumi šokirali region: Psu Kiri u analni otvor ubacili petardu, uginuo posle 4 dana mučenja!

Autor: večernji.hr, Republika

Svet

04.01.2020

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznati počinilac iz okoline Osijeka naneo je smrtonosne povrede psu Kiri dva dana pre kraja prošle godine, po svemu sudeći, stavivši mu u analni otvor petardu. Pas se mučio danima pokušavajući da ostane u životu, ali uprkos velikoj volji i trudu veterinara podlegao je stravičnim povredama, objavili su "Prijatelji životinja".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kiro je ove godine umro u Osijeku, a za okrutnim počiniocem za sada intenzivno tragaju policija i meštani.

Kirina četvorodnevna agonija samo je jedna u nizu mnogobrojnih posledica upotrebe eksplozivnih sredstava F2 i F3 kategorije bilo da su uzrokovane opasnom pa i smrtonosnom bukom bilo da su posledica iživljavanja nad živim bićem kao u ovom slučaju i slučaju psa Mede kojem je pre nekoliko godina bačena petarda raznela njušku.

Prijatelji životinja mole građane da prijavljuju sve slučajeve mučenja, zlostavljanja i zanemarivanja životinja. Ovaj slučaj podleže Krivičnom zakonu i počinitelju preti godinu dana zatvora te je svaka informacija bitna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading