Muškarac koji je povređen u strašnoj eksploziji u Šepku se oporavlja

Autor: srpskainfo.com

Svet

25.12.2019

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravstveno stanje osobe koja je povređena u eksploziji na benzinskoj pumpi u Šepku kod Zvornika i hospitalizovano u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske u Banjaluci je stabilno i još nije hirurški zbrinuto, saopšteno je iz UKC.

RepublikaFoto: Republika
Mesto nesreće

Načelnik Klinike za ortopediju i traumatologiju Nikola Bojić rekao je da je pacijent zadobio frakturu lobanje i otvoreni prelom leve ruke i da ostaje na daljem lečenju i praćenju u Klinici za ortopediju i traumatologiju.

U saopštenju se navodi da je pacijent čiji su inicijali G. K. (59) u ponedeljak, 23. decembra, sanitetskim vozilom Opšte bolnice Zvornik u 15.39 časova dovezen u Urgentni centar UKC.

U eksploziji na benzinskoj pumpi “Nešković” u Šepku kod Zvornika u ponedeljak, 23. decembra, poginulo je jedno lice, a povređeno osmoro.

Eksplozija se dogodila kada je jedno putničko vozilo udarilo u aparat za točenje goriva na “Nešković” pumpi u mestu Šepak, gde je došlo do curenja plina. Objekat pumpe i nekoliko vozila u potpunosti je izgorelo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading