NESTALA KOLINDINA TELOHRANITELJKA! Njen "mercedes" pronašli s ključevima u bravi, novčanik s novcem na svom mestu, a nje nigde

Autor: Tanjug

Svet

09.12.2019

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U hrvatskoj nestala Jadranka Skender (51), pripadnica Počasno-zaštitne jedinice Oružanih snaga, koja je radila u oviru Predsedničkog dvora na Pantovčaku

RepublikaFoto: Tanjug/T. PAVLEK
Kolinda Grabar Kitarović

Njen nestanak je prijavljen 4. decembra, a policija pokušava da je pronađe, ili na bilo koji način rasvetli njen nestanak.

Njena ćerka Ines našla je majčin automobil na puteljku uz južni savski nasip nedaleko od Hipodroma i Cimermanove ulice u četvrtak sat vremean posle ponoći.

Reč je o automobilu marke "mercedes" gospićkih registarskih oznaka, koji je u trenutku pronalaska bio otključan, s ključevima u bravi.

U automobilu su bile njene lične stvari, a u novčaniku nije nedostajao novac. Dve kartice, koje je obično imala, nađene su posle u stanu.

Ćerka nestale Jadranke ispričala je za zagrebački Jutarnji list pojedinosti koje su prethodile nestanku i dodala da njena majka nikada nije pričala o poslu.

Tvrdi da se njena majka promenila u poslednje vreme, da je to primetila ona, ali i da su joj to rekle i Jadrankine kolege s posla.

Čudno joj je, kaže, da su u potragu za njenom majkom, uključeni i antiteroristički timovi Vojne policije, te dodaje da je sklonija da poveruje da joj je majka oteta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading