(VIDEO) NOVI USTAŠKI PIR NA TOMPOSONOV KONCERTU

Autor: kurir.rs, Republika

Svet

07.12.2019

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sinoćnjem koncertu ustaškog pevača Marka Perkovića Tompsona na dubrovačkom Stradunu, osim njegovog uobičajenog ustaškog pozdrava "Za dom spremni" na početku pesme "Čavoglave" i zastave HOS-a s istim ustaškim pozdravom koja je bila razvijena, neki od posetilaca koncerta su nosili ustaška obeležja.

RepublikaFoto: Tanjug
Ustaša: Marko Perković Tomposon

O svemu tome za N1 televiziju oglasili su se iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

- Nadležna policijska stanica preduzela je sve potrebne mere i radnje sa ciljem dokumentovanja svih događanja vezanih za navedeno javno okupljanje-koncert. O svemu utvrđenom obavestiće nadležno državno tužilaštvo, pa će sve dalje radnje policijski službenici preduzimati u koordinaciji s njim - odgovorili su iz dubrovačke policije za N1.

Svetski poznatom ulicom tako je odjekivao ustaški pozdrav i oduševio hiljade okupljenih Tompsonovih fanova, među kojima je bio popriličan broj dece.

Osim urlikanja ustaškog pozdrava, na Stradunu je tekom Tompsonovog koncerta razvijena velika zastava HOS-a na kojoj takođe stoji ustaški pozdrav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading