Državljanin BiH u Nemačkoj pucao specijalcu u grudi

Autor:

Svet

06.12.2019

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državljanin BiH u Nemačkoj Vesko B. (51) pucao je na pripadnike specijalne policije u nemačkom Gladbeku i tom prilikom jednog ranio u predelu grudnog koša.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Mediji su objavili da se prava drama odvijala u sredu ujutro, kada je specijalna jedinica policije pozvana da interveniše u stanu u naselju Elinghorst, u kojem Vesko B. sa porodicom živi već četiri godine, a komšije kažu da su u njihovom stanu često morali da intervenišu službenici policije i socijalnih službi.

Kada su policajci ušli u stan, Vesko je uzeo pištolj, zapucao i jednog specijalca pogodio u grudi, a zaštitni prsluk spasao je život policajcu.

- Kolega je lakše povređen. Primljen je u bolnicu - rekla je portparolka policije Ramona Hurst. Policajci su potom bez upotrebe vatrenog oružja uspeli da savladaju Veska B. i stave mu lisice na ruke. - Uhapšeni je već prijavljivan zbog oružanih pretnji, što je bio razlog da pošaljemo specijalnu jedinicu policije - rekla je Hurstova.

Optuženog sada očekuje prijava za pokušaj ubistva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading