Dodik o slučaju "Dragićević": Tužilaštvo je to već moralo da reši

Autor: Tanjug

Svet

15.11.2019

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SNSD Milorad Dodik izjavio je danas u Mostaru da je Okružno tužilaštvo u Banjaluci do sada trebalo da razreši slučaj stradanja 21-godišnjeg Davida Dragičevića.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Milorad Dodik

- Previše to dugo traje. Tužilaštvo je trebalo da razreši taj slučaj. To je u njihovim rukama. Sad se vidi da je haranga prema vrhu Republike Srpske bila politički motivisana, jer je trajala do izbora, a posle je sve utihnulo - rekao je Dodik u Mostaru odgovarajući na pitanje novinar, a nakon razgovora sa predsednikom HDZ BiH, Draganom Čovićem, prenela je Srna.

On je naglasio da je nezadovoljan načinom na koji Tužilaštvo radi, jer ne čini ništa da javnost obavesti o tako delikatnom pitanju.

-  Zbog toga mnogi ne zaslužuju da budu tamo - kazao je Dodik.

 

 

"Dosadilo mi da se viđam sa Bakirom, ali eto i to moram"

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Predsedniik SNSD, Milorad Dodik, izjavio je danas u Mostaru da mu je dosadilo više da se sastaje sa liderom SDA Bakirom Izetbegovićem i da razgovara o formiranju vlasti na svim nivoima u BiH, ali da, eto, ponekad i to mora, iako neće.

"Dosadilo mi je da sedim sa njim, ali ponekad moram i što neću", poručio je Dodik na konferenciji za novinare nakon sastanka sa predsednikom HDZ BiH Draganom Čovićem.

Dodao je da će sa predsednikom SDA održati sastanak ukoliko oseti da ima elemenata za iskorak.

- Ja ću sjesti sa svakim živim. Ali, sa njim sedeti to su obična prela koja ničemu ne služe. Čovek koji potpiše, pa ne valja... Čovek koji sedi sa nama dvojicom i traži da mu nešto upišemo u dokument, pa mu mi upišemo, a onda on neće da potpiše, jer smo mi brzo pristali, pa je to njemu sumnjivo. Onda on ode da pita neke svoje, pa mu oni kažu da sačeka, pa onda ništa ne urade...Ja ne vidim svrhu svega toga - rekao je Dodik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading