Branila ćerku pa Dragomiru zabola triput nož u srce: Dramatični detalji krvave drame u naselju Lužac!

Autor: novosti.rs, Republika

Svet

07.11.2019

13:40

Svi akteri nedeljne krvave tuče u prigradskom naselju Lužac, nadomak Berana, u kojoj je pocepano srce Dragomiru T. kome su život spasili lekari Opšte bolnice u Beranama zahvaljjući izuzetnom znanju i obučenosti, privedeni su u ponedeljak popodne kod zamenika višeg državnog tužioca u Bijelom polju .

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Posle saslušanja, Radosavi S. (44), koja se sumnjiči za teško krivično delo ubistva u pokušaju, određeno je zadražavanje do 72 sata. Ona je nožem, čije je sečivo dugo 20 santimetara ranila Dragomira, koji je zajedno sa ujakom i tetkom Radosavom R. i Jovicom R. došao pred kuću Radosave, gde su vređali njenu maloletnu ćerku koju je Dragomir uznemiravao na društvenim mrežama.

U pokušaju da ga odvrati od toga, ispred kuće je izašao Radosavin brat Vladimir M., koga je pridošla trojka oborila na zemlju i nanela mu povrede, koje su konstatovane u beranskoj bolnici. Kada je videla da joj tuku brata, iz kuće je izletela Radosava, inače samohrana majka četvoro dece i tri puta ubola Dragomira T. u leđa...

- Zadržavanje Radosavi S. sam odredio zbog težine dela, ali i mogućeg uticaja na svedoke. Takođe saslušao sam i ostale učesnike i svima sam zbog mogućnosti uticaja na svedoke odredio zadržavanje do 72 sata zbog krivičnog dela učestvovanje u tuči - kazao je tužilac Hasan Lukač.

 

Komentari (0)

Loading