FATALNA CRNKA UCENJIVALA SVEŠTENIKA EKSPLICITNIM SNIMCIMA

Autor: Republika

Svet

22.09.2017

04:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saška Kovačević (22) iz Modriče, centrana je figura skandala koji je poput bombe odjeknuo regionom kada se saznalo da je ucenjivala katoličkog sveštenika I. K. iz Modriče tražeći 125.000 evra kako ne bi objavila eksplicitan snimak na kojima se vidi kako sveštenik ima seksualne odnose sa dve različite žene.

RepublikaFoto: facebook.com/Saška Kovačević
Skovala pakleni plan: Saška Kovačević

Prema navodima iz prijave, ona je sveštenika zavodila i izjavljivala mu ljubav, sve dok on nije pokleknuo i pristao na seks sa njom. Tada mu je "podmetnula" drugu ženu sa kojom je imao kraći odnos, a Saška je sve snimala kako bi ga kasnije ucenjivali snimcima.

A ko je zapravo Saška Kovačević?

 
Dvadesetdvogodišnjakinja, rođena u Zrenjaninu, a odrasla u Modriči, nesuđena je odbornica u Skupštini Grada Modriče. Kao kandidatkinja DNS-a i najmlađi kandidat za Skupštinu osvojila je 111 glasova na prošlogodišnjim lokalnim izborima. Dugogodišnja je sportkistkinja, koja se karateom bavi od 2000. godine i nosilac je crnog pojasa, 2. dan.

Više puta je bila prvak BiH, a postala je i evropski i svetski prvak u tom sportu. Paralelno sa karateom bavila se i ženskim fudbalom kao članica ŽFK "Modriča", člana Premijer lige BiH, čiji je predsednik njen otac Nedeljko Bata Kovačević.
 
U svom predizbornom predstavljanju Saška se pohvalila i činjenicom da je najmlađi vlasnik firme u RS-u, "Ustanove" koja vodi brigu o starim, bolesnim i iznemoglim licima, i članstvom u "Aktivu žena" Glavnog odbora DNS-a.
 
Svojim budućim biračima tad je poručila kako će se, ako bude izabrana, "nastaviti baviti humanitarnim radom i razvojem sporta".
 
Brojni mediji u našoj zemlji pisali su članke o njenoj bogatoj sportskoj karijeri, ali i humanitarnom radu. Između ostalog, izdvaja se i članak u kojem se navodi kako je svojevremeno osnovala fondaciju "Majka i dete" iz koje je majci svakog novorođenčeta u opštini Modriča donirala po 100 KM.
 
Zvuči gotovo neverovatno da je tako mlada osoba, a već tako bogate životne biografije trenutno u pritvoru i tereti se za ozbiljan kriminal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading