Šok-slučaj u Beranama: Samohrana majka dvoje dece brutalno pretučena na poslu!

Autor: novosti.rs

Svet

31.10.2019

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samohrana majka J. K. (31), radnica JP Sportski centar Berane, pretučena je u utorak oko 15 sati na radnom mestu, dok je kao higijeničarka radila u prostorijama Omladinskog kluba na Stadionu malih sportova, pedesetak metara od strogog centra grada.

Foto: Ilustracija

- Nisam mogla da se odmah obratim javnosti, jer sam bila u polusvesnom i stanju šoka - pričala je u četvrtak novinarima J.K., koju je po njenim rečima iz čista mira, prvo verbalno, rečima ''šta će ona iz Nikšića da radi u njegovom gradu'', napao M. R., koji je ubrzo počeo da je udara pesnicama u glavu i telo.

- Nisam znala šta me je snašlo. Nekoliko metara od mene grupa mladića je posmatrala kako me nasilnik tuče. Mirno su gledali... Neke devojčice koje su čekale predavanje u klubu počele su da vrište. Prebačena sam u bolnicu. Povraćala sam i gubila svest. Kazali su da imam potres mozga. Oštećeni su mi i porcelanski zubi. Ne mogu da verujem da mi se ovo desilo iz čista mira - kaže J. K., majka dvoje dece koju izdržava od svoje male plate, od koje jedva da nešto ostane kada se plati kirija za stan, komunalije...


- Ogorčena sam ponašanjem državnih organa. Ne mogu da verujem da je M. R., na slobodi jer mu ovo nije prvo krivično delo koje je počinio. Policija izda službeno saopštenje kada neko opali šamar nekome, a ovo se pokušava prečutati - kaže J.K., koja je u četvrtak očekivala snimanje na skeneru...

DRŽAVA

-M.R., je odmah priveden. Od njega je uzeta izjava i posle policijskog zadržavanja uz krivičnu prijavu za delo nasilničkog ponašanja, predat je tužiocu u ODT Berane, rečeno nam je iz CB Berane.

-Posle uzimanja izjave M.R., je pušten i protiv njega će biti pokrenut krivični postupak u redovnom postupku. Čekamo dokumentaciju iz Opšte bolnice u Beranama i njeno veštačenje. Posle toga će biti izvršena kvalifikacija krivičnog dela, saopšteno je iz Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama.

ALKOHOL

Novinari nisu uspeli juče da stupe u kontakt sa M. R. Međutim, iz izvora bliskih istražiteljima saznaje se da je izjavio da ga je, dok je prolazio prema kući, J. K., ''isprovocirala, a i ranije ga je ogovarala'' i da se baš ne seća svega.
Prilikom alkotestiranja kod M. R. je utvrđeni prisustvo alkohola u krvi od 1,60 promila...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading