Dr Duško D. Knežević u aplikaciji Instagram: BOKAN PRIJETI DA VIŠE NEĆE UVOZITI ROBU IZ SRBIJE

Autor:

Svet

12.10.2019

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik KK Budućnosti Dragan Bokan ne nastavlja da se smiruje, a sve zbog toga što je Bokan izričito zahtevao da se sa spiska delegata izbaci Milan Krneta iz Srbije. Ovo je na svom Instagram profilu podelio i Duško Knežević koji se trenutno nalazi u bekstvu iz Crne Gore zbog raznih malverzacija, uz komentar "BOKAN PRIJETI DA VIŠE NEĆE UVOZITI ROBU IZ SRBIJE".

RepublikaFoto: Tanjug/DRAGAN KUJUNDŽIĆ
Dragan Bokan

Ovo je naravno naišlo na brojne komentare podrške.

Podsetimo, na Skupštini ABA u Zagrebu ponovo je otvoreno pretio čelnicima šampiona, koji su jedva izvukli živu glavu na trećoj utakmici finalne serije prošle sezone u Podgorici.

- Zapamtite, biće vam vraćeno, lično će vam biti vraćeno, to obećavam sa više strana - siktao je Bokan, dok mu je Filip Sunturlić, generalni direktor Crvene zvezde, mirno i razumno odgovorio:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BOKAN PRIJETI DA VIŠE NEĆE UVOZITI ROBU IZ SRBIJE

A post shared by Dr Dusko D. Knezevic (@dkatlas) on Oct 12, 2019 at 4:42am PDT

- Opet nas uvlačiš sve u blato. Sredili smo dokumentaciju, krenuli dalje... Prvo mora da se vodi računa šta si ti uradio direktno na trećoj utakmici, od trenutka kada smo sleteli dok nismo odleteli. Trebalo bi da te bude sramota. Sram te bilo!

Međutim, umesto da ga smire ove Filipove reči i da se okrene mirnijoj budućnosti, Bokan je još više planuo i ponovo pretio:

- Nemoj tako da pričaš sa mnom, da ti se ne dignem. Zadnji put sam to rekao - zapretio je predsednik KK Budućnosti iz Podgorice!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading