CRNI MILO, ŠTO ČINIŠ?! Đukanović dovodi NATO agente da mu omoguće pobedu na izborima!

Autor: borba.me

Svet

05.10.2019

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U susret parlamentarnim izborima, vrh DPS-a će tražiti od NATO-a da za vreme kampanje njihovi agenti budu prisutni u što većem broju u Crnoj Gori!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milo Đukanović

U vrhu DPS-a je rečeno da će to tražiti od NATO-a kako bi ih zaštitili od ruskog uticaja u kampanji. Međutim, pozadina te priče je ipak drugačija, i DPS se oslanja na NATO da im oni donesu još jednu izbornu pobedu.

Zbog toga već sada kreće sinhronizovana akcija funkcionera DPS-a u medijima o tome kako Rusija i dalje ima pretenzije na Crnu Goru, a sve da bi se stvorio alibi da se agenti NATO-a i njihova aparatura za prisluškivanje i praćenje uvede u legalne tokove i da deluju zakonito.

Crnogorski ministar odbrane Predrag Bošković je izjavio nedavno da je Crna Gora na udaru takozvanih "hibridnih aktivnosti" raznih zainteresovanih strana, i zbog toga je u pomoć pozvao tim NATO, kako bi im pomogao u odbrani od ovih "napada", za koje veruje da će ojačati pred parlamentarne izbore sledeće godine.

DPS-u treba NATO da im omogući još jednu pobedu na izborima i to postaje izvesno. Podsećanja radi, neki opozicionari su svojevremeno govorili da kada Crna Gora uđe u  NATO da će oni težiti da se vlast promeni. Jasno je da od toga nema ništa i da će DPS igrati na staru kartu, pričom o ugroženosti od Rusije, i da traže zaštitu NATO-a, kako bi pod tim plaštim pokušali da dobiju još jedne izbore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading