Otkriveno da su Milo Đukanović i Milan Roćen zaratili? Evo šta ih je odalo!

Autor: borba.me

Svet

01.10.2019

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savetnik predsednika Crne Gore Milan Roćen i njegova žena Stanu, kao ni predstavnici kompanije Bemaks, koja se dovodi u vezu sa njim, nisu bili pozvani na svadbu kod Blaža Đukanovića, sina, Mila Đukanovića.

Milan Roćen i Milo Đukanović

Za razliku od predstavnika "mojkovačkog klana", sa kojim se u vezu dovodi premijer Duško Marković, na svadbeno veselje nije pozvan Milan Roćen, koji važi za sivu eminenciju suparničkog klana iz Granda.

Nije poznato da li su odnosi između Roćena i Đukanovića zahladneli nakon objavljivanja snimaka telefonskih razgovora nekadašnjeg ambasadora SCG u Moskvi.

Roćen decenijama važi za najbližeg saradnika Đukanović i ruskog čoveka u Crnoj Gori. Zbog svega toga čudi da Đukanović na svadbeno veselje nije pozvao svog najbližeg saradnika, kao ni njegove ortake iz kompanije Bemaks.

Očigledno je da mnogo toga više ne štima unutar samog vrha DPS-a i da mnoge stvari izlaze na površinu.

Roćen je otišao u starosnu penziju u decembru 2016. sa pozicije glavnog političkog savetnika premijera Mila Đukanovića u trenutku kada je Vladu preuzeo Duško Marković. Međutim, nastavio je isti posao da obavlja u kabinetu predsednika Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading