Podstanarka iz pakla: Ostavila za sobom izmet, mokraću i smeće pa nestala! Ali to nije sve...

Autor: dnevnik.hr, Republika

Svet

27.09.2019

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da sa njenom podstanarkom nešto nije u redu, Nevenka Bos shvatila je prekasno. Nakon nedelju dana izgovora i zavlačenja sa dokumentima, došla je pred stan u Zagrebu, otvorila vrata i ugledala neviđen nered.

RepublikaFoto: youtube.com/kick - off
Foto: Ilustracija

- Niste mogli da stanete. Naišli su neke komšije i rekli da su hteli da me zovu jer je strašno smrdelo. Čak su na hodnik stavili neki miris da bi ga malo osvežili - ispričala je ona.

Psećeg izmeta bilo je u svakoj prostoriji, a od smrada se okretao želudac. Posvuda su bili ostaci hrane i pseće dlake. Ukratko, pravi set za horor film sa scenom koja je postavljena u njenom stanu.

- S tim psima u stanu je živela i spavala. Komšije su nju viđale, ali ne i njene pse - objasnila je Nevenka.

U stanu je ostavila hrpu smeća i fekalija, ali nije pobegla praznih ruku. Nakon što se malo pribrala od šoka, Nevenka je shvatila da su police prazne.

- Ona je ukrala televizor, uzela je liniju. Nema vage, miksera. Uzela je te neke sitnije stvari koje je mogla da nosi i nije vratila ključeve - ispričala je ona.

Ona je podstanarka kojoj ne želite da date ključ u ruke, ali je to učinilo već desetak stanodavaca, a Nevenkin je tek jedan od stanova u kom je ostavila traga.

Nakon što je Nevenkina ćerka objavila sve na Fejsbuku, na društvenim mrežama javili su se bivši stanodavci koji tvrde da se radi o istoj osobi. Sve je počelo navodno s izgubljenom ličnom kartom.

- Rekla sam da mi pošalje svoj JMBG i ličnu kartu. Odgovorila je da će je naći. Nakon mesec dana došla sam u stan da mi da podatke, a ona je rekla da ne može, da je bolesna. Sve su to bili izgovori da ne dođem u stan - ispričala je ona.

RepublikaFoto: pixabay.com
"Čupaju kosu sa glave" od muke...

I dok je čekala da joj stanarka ostavi podatke, izgovori su se množili.

- Uzela sam stan samo da bih imala mir i da mi niko ne smeta i da nemam pritisak oko dolazaka, a vi to upotno radite - napisala je Nevenki jednom prilikom stanarka.

Sada je morala da reaguje i policija. Fotografisala je nered. Ipak iako su rekli da će pokušati da je nađu, nemaju ovlašćenja za bilo šta i Nevenka bi prvo morala da je tuži.

Jedna štikla i naočare za sunce sve je što je ostalo od moderne Pepeljuge koja je živela u Nevenkinom stanu.

- Šest kesa iz tog stana od 36 kvadrata. Šest kesa smeća. Sve posteljine i ćebad su bile prekrivene mokraćom. To su valjda bila dva velika psa. Nisu te životinje krive, one su za žaljenje jer ih neko u takvim uslovima ostavlja, zatvorene u tako malom prostoru - rekla je ona.

Stanarinu je plaćala, ali režije nije. Govorila je da radi na fakultetu, da je stalno bolesna, da je izgubila ličnu kartu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading