DŽABE SU POKUŠALI DA SAKRIJU! Evo koje su kontroverzne ličnosti prisutne na svadbi sina Mila Đukanovića!

Autor: srpskoujedinjenje.com

Svet

21.09.2019

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svadba sina Mila Đukanovića je tema koja se poslednjih dana provlači kroz medije, što zbog luksuza koji je najavljen (tj. novca koji će biti potrošen za gala slavlje), što zbog gostiju koji će se tamo naći. Iako, domaćini pokušavaju da zadrže u tajnosti ko je od poznatih lica na svadbi, to im baš nije pošlo za rukom!

Kako prenose crnogorski mediji, pod pokroviteljstvom kontroverznog biznismena Brana Mićunovića sinoć se uži krug prijatelja Mila Đukanovića veselio do ranih jutarnjih sati u prestižnom hotelu ''Splendid'' u Budvi, potvrđeno je portalu Srpsko ujedinjenje.

Oni su, povodom svadbe Blaža Đukanovića i Milene Popović do kasno u noć lumpovali u hoteleskom kompleksu, a jedan od izvora našeg portala poziva se i na prisustvo Stanka Subotića na toj žurci.

Danas se na svadbi, vesele, između ostalih, i: Vesko Barović, Dejan Savićević, Sava Grbović, Vuk Rajković, Žaro Burić, Migo Stijepović, Sito Rakočević, Dragan Brković, Branimir Gvozdenović,  Dragan Bokan, Radenko Radojičić, Ljiljana Blagojević i prvi čovjek MUP-a Mevludin Nuhodžić. Prisutni su i novi i stari ambasadori u Srbiji Tarzan Milošević i Branislav Mićunović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hotel Splendid Budva (@hotel_splendid_budva) on May 5, 2017 at 3:52am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading